Hong Kong

Ja tenim 3 comentaris! Moltes gracies a tots, pot semblar molt poquet però ens ha fet molta il·lusió. El "Hog Kong" está a prop de carrer Prat de la Riba i hi vam anar el 10 d'Octubre. Aquest cop vam improvitzar la "quedada" i no va poder venir nungú més amb nosaltres. Insitim, si voleu venir envieunos un e-mail!

Entrants

Nom: Pastel de rábano.
Nota: 5'5.
Preu: 2'15.
Ho vam demanar per probar una cosa nova i vam tenir sort perquè no estava gens malament. Quan vam sentir "Pastel de rábano" ens vam imaginar un pastís amb un rábano clavat al damunt... Però no va ser així. Era una mena de puré de rábano fregit en forma de petits rectangles de 1cm d'ample. Per cert, s'actostuma a acompañar amb salsa de soja perquè estava molt soso.

Nom: Samosa (Empanadillas de carne y verdura)
Nota: 5.
Preu: 2'15.
Ho vam demanar juntament amb els pastelitos de rábano i sembla que no vam fer una gran elecció. I a més, era bastant soso, les verdures que portava dins eren una mica extrañes. Mira que sempre ens ho megem tot a gust però això va ser el únic que ens va costar... A partir d'ara, pels entrantes ens deixarem recomanar pels cambrers que sempre ens ha funcionat.

1er Plat

Nom: Fideos de Arroz con gambas.
Nota: 7'5.
Preu: 3'8.

Nom: Kubak con gambas.
Nota: 7'5.
Preu: 4'95.
Vaya plat! Estaba deliciós, tenia una pinta... que m'entren ganes de tornar-hi ara mateix! El plat era molt xulo, ben presentat i l'arròs es derretia en el pal·ladar... Mmmmmm! Quina gana!

2on Plat

Nom: Pollo con verduras
Nota: 7.
Preu: 3'75.

Nom: Gambas con salsa picante.
Nota: 8'25.
Preu: 5'25.

Postres

Nom: Copa de la casa
Nota: 6'25.
Preu: 3'75.
Nooooooooooooooooooooo! Es la maledicció de las flesas chinas güenas! Era un plat combinat de fruita y com a tal, tenia que portar "flesitas"... No estava gaire malament, encara que no os l recomano.

Conclusió

Atenció al Client: 6'75.
Local: 7.
Presentació dels plats: 6'5.
Extres: 1.
Valoració final:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nois!!!

És molt interessant aquesta pàgina per saber a quins xinos es pot anar i a quins millor no arribar ni a la porta... De moment m'apunto a acompanyar-vos quan toqui l'Àsiàtic!! Així que ja avisareu!! Petons,
Esther & garbanci@

Anònim ha dit...

cuan ficareu lactualitzacio del wok???

Anònim ha dit...

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????