Palacio Oriente

Hola a tots,
el dia 20 de Setembre vam anar al restaurant xinès Palacio Oriente que està situat al Carrer Vallcalent. Erem 4 persones i estàvem molt afamats!

1er Plat

Miquel i Juan: Vam demanar los "Fideos especiales Wang-Tong". És un plat molt gran, amb molta cuantitat de menjar i ens el van servir en un plat plà. Hagués estat millor que ens l'haguéssin servit en un bol. El plat consisitia en: Fideus secs (Son una clase de fideus que es couen amb la escalfor de la salsa), Gambes, Trossos de carn variada, Verdures, i altres ingredientes en menor mesura.

- Preu: 4'75 €
- Valoració del plat: 6'5. El plat era molt bo però era bastant car respecte els altres plats, la salsa li donava un gust exquisit però era poc picant, li faltava alguna cosa per a que ens agradés del tot.

2on Plat

Miquel: Vaig demanar "Ternera con Verduras". Havia hagut de fer un esforç per acabarme el primer plat i la "ternera con verduras" semblava unos fideos Wang-Tong sense "fideos"...
- Preu: 3'75 €
- Valoració del plat: 5'5. Era la mateixa salsa que el plat anterior que tan m'havia costat acavar-me així que no vaig rebre amb moltes ganes aquest plat. Estava bo, però era massa després del que ja havíem menjat.


Juan: Vaig demanar "Ternera estilo Gon Bao". Jo no vaig poder amb els "Wang-Tong" assassins... Però si tinc un plat de vedella davant meu, es igual que no tingui gana, desapareixerà en un no res. La "ternera estilo Gon Bao" està composta per vedella cuita amb diferents verdures, majoritariàment pebrot, y recoberta de la salsa Gon Bao. Aquesta salsa es molt picant i molt bona.
- Preu: 3'25 €
- Valoració del plat: 6. La vedella era tendra, la salsa deliciosa pero les verdures sobraven. No ho dic perquè no m'agradi sinó perquè semblava "Pimientos estilo Gon Bao". Hi havia molt poca carn...
Postre

Els Dos: Vam demanar "Fresas Chinas". No sabíem que demanar i el cambrer ens va dir: ¡¡Flesas chinas, muy güenas!! Li vam fer cas i encara ens estem penedint...
- Preu: 2€
- Valoració del plat: 2. Eren maduixes xineses en conserva i que ens havien buidat al plat amb el almívar... Era excessivament car per la tontería que ens havien donat, no s'havien pres ni la molèstia de ficar la llauna a la nevera, no tornarem a demanar-ho mai més.

Valoració final:
- Atenció al client: 8.
- Local: 7.
- Presentació dels plats: 5.
- Extras: 9. Es tradició que en aquest restaurant, al acabar et fan un regalet que acostuma a ser una xorrada que poses al munt de coses inútils que tens a l'habitació. Com ara, pulseres, calendaris, flors, un vas de "chupito"... Pero no va ser així, ens van veure cara de crítics gastronòmics i ens van sorpendre. Ens van regalar una botella de licor xinès!! El millor regal que ens podía tocar. El vam sortejar entre els 4 comensals i li va tocar al Juan.

PD: Si voleu venir amb nosaltres, algún día, per veure com es la magnífica "Ruta dels Chinos"! Envieunos un mail a juansalvatella@gmail.com o a mikyindahause@hotmail.com

Gān bēi! (Salut!)

Valoració total: 6'5

2 comentaris:

Txaro ha dit...

jejeje. Mira que no m'agraden els xinos (els restaurants, els xinos xinos sí... són molt sexys!)... i per tant no pensava llegir-me l'article gastronòmic... però he començat i m'heu fet molta gràcia amb els vostres comentaris... així que us poso un 7,5 a l'article i com a "regal" qui sap si m'apunto algun dia... a la botella de licor, vull dir!! juas juas. Felicitats nois!! Anims amb la vostra ruta!!

Glennis ha dit...

All thee delicious plates of food are making me hungry!
Greetings from New Zealand.